RSS

BĂRBAȚII ADORĂ ESTROGENII VULNERABILI!

22 feb.

„Cele mai bune prietene”, prietene încă din liceu, azi au câte cinci decenii fiecare. Toți avem un „cel mai bun prieten”. Nu toți cinci decenii. Nu încă. Ele învârt în bucătărie, cu o cafea și un pahar de vin în față, Cubul Rubik al creierașelor dă femei dăștepte. De ce pot bate apa-n piuă două femei de 50 de ani, la fel de prietene azi ca-n liceu? Fiindcă cel puțin una din ele nu iubește pe cine trebuie. Dacă ar iubi acut pe cine trebuie, categoric ar sta cu ăla deci, logic, ar sta cu cine trebuie, nu învârtind Cuburi Rubiko-cerebrale în bucătărie. Dacă n-ar iubi acut pe nimeni în afara nepoților, a sarmalelor, a hârtiei albe pe raftul din cămară și a Suleymanului, iarăși prietenele ar sta departe una de alta. Și-ar vedea, fiecare la ea acasă, de murătura și Suleymanul ei prăfuit sau politically correct gestionat. Azi prietenele s-au masat din nou în jurul mesei din bucătărie. Una e blondă, înaltă, zveltă, când pășește pe trotuar se vede că trece pe-acolo. Toate detaliile vestimentației atent alese. Mereu o atitudine rebelă, taxată de unii ca aroganță. Genul perfecționistei severe. Cealaltă brunețică, minionă, cu forme ceva mai rotunjoare, cam ea gătește și întinde masa de obicei, de fapt ne și aflăm în bucătăria ei, fusese mai puțin curtată fățiș decât prima, dar puținii care o curtaseră în ani au și cerut-o imperativ de nevastă după câteva luni de cunoșteală. Mai tolerantă și mai caldă decât blonda, dar și mai călcătoare în străchini din pricina marilor ei iubiri, bruneta e mai vulnerabilă. Or asta excită îndeobște masculii. Vulnerabilitatea femeii MUSAI puternice, aparent puternice. Nu vulnerabilitatea cârpei de șters praful. Nici rucsacul încărcat cu angoase. Nici rucsacul cu bolovani sociali/materiali greu de purtat pe umeri. Nu. Pe bărbați îi excită vulnerabiliatea estrogenică doar de ei depistată. Abia insinuată. Atunci sar viril, ca mușcați de șerpe, să-și protejeze prada.

-Ce zici…băgăm un Rubik? Începe blonda, sorbind din cafeaua fără cofeină, singura pe care ele o beau după ora 14.

-Hai! Altmineri de ce ne-am afla aici? Prietenele râd. Cubul Rubik este analizarea de către ele, împreună, a uneia și aceleiași situații obiective întâmplate de exemplu în urmă cu două luni. Sau chiar în urmă cu zece ani. De atunci nu s-a mai schimbat nimic, nu s-a mai întâmplat nimic notabil. Iar ele știu. Cu toate acestea, voluptatea s-o mai întorci o dată pe toate fețele e uriașă!  În fond și partidele de amor le repetăm fără să schimbăm multe în derularea  faptelor. Uneori nici măcar n-avem ca țintă orgasmul, nu-i nevoie de prea multe scenarii și prea mulți protagoniști pentru un orgasm, dorim mai degrabă voluptatea răsucirii cubului. Așadar prietenele o iau de la capăt. Repet, ca totul să meargă strună, musai ca cel puțin una să iubească pe cine nu trebuie. Dacă se întâmplă să fie ambele în schemă, atunci seara devine un regal!

Nici nu apuci să tragi concluzii geniale la cubul blondei, că intervine bruneta:

-Scuză-mi paranteza…exact așa și eu cu V… Iar cu asta gata, bruneta a mutat cubul pe mâna ei. Blonda o va susține și o va lăsa să facă cel puțin o față a cubului, e o regulă elementară de muncă în echipă, chiar de bun simț, dar nu va scăpa momentul să intervină în plină analiză cu deja clasicul:

-Sigur! Ai dreptate perfectă. Uite, și la mine…când i-am spus lui A să… el a… Cub Rubik mutat fără milă la blondă. Avantaj blonda. Când cubul are toate fețele colorate, când te-ai plictisit de el, că te plictisești vorba aia și de soț, de propriii copii, dacă te toacă fără limite cu nevoile lor, de vecina gureșă, te mai saturi de părinte, darămite de analize psihologice sterpe:

-Nu tragem o raită pe la Sense?

-N-am bani la mine, nu destui, hai mai bine un film bun!

-Am eu pe card, mi-a intrat azi salariul, mi-i dai săptămâna viitoare când vii din nou la Arad. Am văzut un pulover la Zara, alb, pufos, știi așa, la baza gâtului, angora, fain că nu trebuie să pui sub el nimic, cade  peste fund, are doi năsturași lateral jos, un fermoar, o dulceață fermoarul acela! dar mă tem că mi-e scurt la mâneci, ție îți va veni perfect……

Cubul Rubik se rostogolește de pe masă, împins din greșeală de cotul brunetei, în timp ce își îmbrăca paltonul pentru descinderea absolut justificată la Zara, țăndări pe gresia din bucătărie, multe multe cubulețe împrăștiate pe jos, vreo două au nimerit sub frigider, e o catastrofă ecologică, ce rahat mai pot mânca ele, voluptuos, despre iubirile care nu trebuiau iubite, azi în nici un caz, până reasamblezi cubulețele  împrăștiate peste tot te prinde menopauza, ce dumnezeu!

Mda, mă tem că numai puloverul acela alb și pufos mai poate salva ceva! Cel puțin în acest weekend.

Reclame
 
Un comentariu

Scris de pe 22/02/2015 în Uncategorized

 

Un răspuns la „BĂRBAȚII ADORĂ ESTROGENII VULNERABILI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: