RSS

„POVESTICICĂ” DE LA MARE

22 iun.

Hai să mai vin cu ceva bârfe de la mare. Să nu las să moară așa repede amintirile!

(Apropo, cu ceva vreme în urmă, un prieten  FB riguros m-a avertizat că nu se zice „povesticici”, conform DEX, ci „povestioare”! I-am răspuns că știu exact cum se zice, dar că pe pagina mea FB e „cum zic eu”, nu „cum se zice”, haha! )

Să revenim.

Stau eu la mare, în fund, pe cearșaf, nisip fierbinte lângă mine și urmăresc oamenii din jur. Câțiva metri mai încolo, un tip de vreo 60 de ani, își leagă la brâu un prosopel, în ideea să-și schimbe pe sub el boxerii de zi cu zi, cu slipul de baie.

Schimbarea presupunea niște riscuri și eu știam. De exemplu să pice prosopul când ți-e lumea mai dragă și ești cu boxerii lăsați pe vine. Sau să se ridice prosopelul peste slip, înainte de slip și să ți se vadă puța… Și multe alte riscuri potențiale.

De aceea, înainte să treacă la transferul efectiv, el își aruncă ochii în jur ca să se asigure că nu-i privit. Eu fac tot posibilul să vadă clar că-i privit, îl fixez ca un laser. Remarcând că-s cu ochii pe el, gândind inițial că-i ceva trecător, omul meu amână transferul slipilor și se face că privește natura marină. Revine cu ochii spre mine, sperând că mi-am mutat privirea dar NU, eu îl țintesc explicit, dovedind clar că n-a fost o întâmplare, ci mă holbez nesimțit la el.

Omu-i încurcat… rămâne cu boxerii pe fese și slipu-n mână, se apleacă după un măr și își mai oferă o șansă. Ronțăie cinci minute mărul până la cotor, cu spatele spre mine. Eu, răbdător, continui urmărirea și da, victima se întoarce din nou, să vadă dacă mă mai uit.

Uitatul meu fix, era absolut fără nici o logică! Sigur se gândea deja că i se pare, că-i intrat în mania persecuției. Deci controlează și a treia oară, mă vede urmărindu-l fascist în continuare, direct și fără nicio mimică. Just looking.

Voiam să văd ce va face. Și am văzut.

Pân la urmă s-a dus la WC-ul bărulețului care mărginea plaja, ca să se schimbe.

L-am înfrâââânt din priviri!!

Apoi m-am pornit pe râs în hohote, singură. Apoi le-am povestit copiilor și au zis că nu-s normală.

Oricum era ceva scandinav rușinos, că lu Ghiță al nost i s-ar fi fâlfâit să controleze dacă-i vede careva puța pe plajă!

 

Reclame
 
Un comentariu

Scris de pe 22/06/2015 în Uncategorized

 

Un răspuns la „„POVESTICICĂ” DE LA MARE

  1. angi

    22/06/2015 at 21:12

    super, „beton” , ))))))))))))))))) love you

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: