RSS

Cu bolnavii ce să fac, între două fericiri?

26 Iun

econom4
Ministrul nostru, al sănătății, iese în presă, (și eram sigură că o va face, deja mă sperii cât de previzibili îmi sunt oamenii!), cu știrea unor mari economii făcute în numai o lună de cărduială. Jdă miliarde. Dovadă că furatul a fost stopat. Dar noi, din pricina sincopelor am lucrat la jumătate din potențial. Pur și simplu nu s-a lucrat la turație maximă.
Atunci mă bate un gînd, ca să aduc Hășmașul pe locul întâi de economii în țară. Mă mut total pe FB în timpul serviciului, nu mai fac NIMIC și economisesc TOT. Prin mine nici un ban al sănătății nu va mai fi consumat. Nici o rețetă, nici o trimitere, o analiză, nimic. Numai blog și FB și editare cărți.
Deci eu fericită, ministrul fericit, sistemul redresat, iar hășmășenii bolnavi… noa cu ei ce facem, între două fericiri?
econom
 
3 comentarii

Scris de pe 26/06/2015 în Uncategorized

 

3 răspunsuri la „Cu bolnavii ce să fac, între două fericiri?

 1. Master of Complications

  28/06/2015 at 05:24

  Neata,

  Tot io!
  Cu bolnavi știu ce putem face, căci și așa sunt prea multi. Ii luăm și ii băgăm la pușcărie, adică sugstragem din fondurile de la Interne, că-i gratis la ăia. In schimb, eliberăm pușcăriași existenți și ii punem sa ciordească de la ministru si de la tot familionu’ lui (că-i mare, știu io!)

  PS/ scuze de gluma proasta, dar s-ar merita sa se investeasca in sanatate caci o sa se ajunga o tara de bolnavi si hoti… adica mai rau ca in Grecia (tara hotilor si a puturosilor).

   
 2. Maria

  30/06/2015 at 11:44

  Ce sa ne facem si cu bolnavii astia.. of.. nimic sa nu facem – ca acum, adica. Ce rost are sa faci ceva daca oricum sunt stricati? (evident, sunt ironic si, in acelasi timp, scarbit de sistemul nostru medical)

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: